خواص و طرز تهیه سرکه انگبین

دسته‌بندی: خواص مواد غذایی
تاریخ: 19 اردیبهشت 1400
بازدید: ۱۰۹
خواص و طرز تهیه سرکه انگبین

طرز تهیه

ترکیبات :
2 واحد عسل 
2 واحد عرق نعنا 
1 واحد سرکه انگور طبیعیی
روش تهیه :
2 واحد عرق نعناع + 1 واحد سرکه انگور طبیعی را در ظرفی ریخته و بگذارید کمی داغ شود یا به جوش آید تا سرکه و نعناع خوب ممزوج ومخلوط شود پس از ولرم شدن 2 واحد عسل اظافه کنید ومجددا خوب هم بزنید تا قوام یک نواختی به دست آید.

طریقه مصرف:

بسته به ذائقه خود مثلا یک سوم یا یک چهارم لیوان سرکه انگبین و به بقیه لیوان آب اضافه کرده ومیل کنید.که دستور کلی مصرف روزانه آن یک لیوان می باشد و در برخی افراد و بیماری ها بیشتر هم مصرف می شود.

خواص و کاربردها:

✍️سرکه انگبین متعادل کننده اخلاط اربعه است وطبق نظر حکما بهترین دارو دارویی است که اخلاط اربعه بدن را تنظیم و متعادل کند.

✍️سرکه ضد دم و صفرا می باشد و عسل ضد بلغم وسودا وعرق نعناع رابط آن وخون ساز می باشد و به دلیل همین در درمان بسیاری از بیماری ها ذکر گردیده است.

✍️لازم به ذکر است که سرکه انگبین انواع متفاوتی دارد مثلا برای برخی بیماری های کبد به جای عرق نعناع از عرق کاسنی استفاده می شود ومثلا برای شستشوی مغز یک معتاد به جای عرق نعناع از عرق استخدوس استفاده می شود که جاروگر مغز است.

برخی کاربردهای درمانی سرکه انگبین :

رفع خارش پوست بدن، اگزما سودایی و صفرایی، دیابت سرد، فشار خون گرم، سنگ کیسه صفرا، سنگ کلیه، سوزش مجاری ادراری، رفع انسداد عروق قلبی، میخچه، پوسته سر، موخوره، سردردهای میگرنی و سودایی و صفراوی، دفع پروتئین کلیه، کبد چرب، کلسترول بالا، خواب نامنظم، کم بودن اشتها، پسوریازیس، لکه های قهوه ای روی پوست، کبودی و سیاهی دور چشم، آرتروز صفرایی، واریس، واریکوسل.

برچسب‌ها:

امیر باقری

دوست و همراه سلامتی شما و کارشناس سلامت، مشاور و محقق در زمینه گیاهان دارویی و طب سنتی نماینده فروش داخلی و مناطق اروپا، آمریکای شمالی، اقیانوسیه و آسیای میانه

دیدگاه‌ها

رفتن به بالای صفحه

خدمات مشتریان فریال طب

راهنمای فریال طب

۰۹۳۶۰۵۶۴۰۰۶
با ما در تماس باشید